Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Targi Gastro Hotel od środy w Kołobrzegu. Będą prezentacje, degustacje, szkolenia

Iwona Marciniak
Iwona Marciniak
archiwum
Już od środy 8 marca, w kołobrzeskiej Hali Milenium, gościć będą wystawcy i specjaliści branży gastronomicznej z całego kraju. Rozpoczyna się kolejna edycja Targów Gastro Hotel. To wyjątkowe spotkanie tych, którzy świadczą usługi hotelarsko - gastronomiczne i ich klientów. Jak zwykle ważnym punktem programu będą warsztaty i szkolenia dla przedstawicieli branży.

Wyposażasz obiekt? Uzupełniasz zapasy? Szukasz inspiracji? - organizatorzy targów zapewniają, że jeśli na którekolwiek z tych pytań odpowiemy twierdząco, to możemy być pewni, że na udziale w tym wydarzeniu skorzystamy.

TARGI GASTRO-HOTEL
Kołobrzeg 8 – 10 marca 2023 - Hala Milenium
Na targach znajdziecie Państwo m.in.:
1. Nowości branżowe info o wystawcach: http://gastro-hotel.pl/informacje-o-targach/lista-wystawc%C3%B3w.html

2. Praktyczne szkolenia dla właścicieli, menadżerów i pracowników obiektów gastronomicznych i/lub noclegowych.
- Panel szkoleniowy Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego

Gospodarka magazynowa – LIFO, FIFO i „UFO’ - informacje szczegółowe poniżej
- moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP, członek Rady i Zarządu IGHP oraz prezes zarządu Grand Baltic sp. z o.o.

3. Pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska
Gotują dla Państwa szefowie kuchni: Monika Zabłońska, Lucyna Haluch, Jerzy Czapla, Marek Namysłowski, Leszek Muzolf, Przemysław Zwański, Daniel Żurkowski
info o kucharzach: http://gastro-hotel.pl/informacje-o-targach/pokazy-i-atrakcje.html

- Desery na wiosnę, lato z sosami z nasionami chia
- Parzenie herbaty na wiosnę i lato
- Ciasta na bazie herbaty Butterfly
- Desery z czekoladą
- Praliny z kaszy jaglanej gotowane w herbacie
- Fociaccia z mąki orkiszowej z ziołami
- Wypiek chlebka proteinowego z dużą ilością słonecznika
- Mięso wieprzowe z marynowanymi pędami sosny
- Warkocze z indyka na 3 różnych sosach w tym na sosie z rajskich jabłek, oraz z serów Lazur
- Tartaletki ze szpinakiem i cebulą marynowaną w dzikiej pomarańczy

Kto wśród wystawców?

Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami - czołowymi producentami i liderami rynku
gastronomiczno-hotelarskiego oraz dla cukierni, piekarni i spa&wellness.
Znajdziecie tu Państwo kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji m.in.:
artykuły wyposażenia wnętrz, tapety, wykładziny, posadzki, lampy, tekstylia, środki czystości, urządzenia pralnicze, urządzenia
gastronomiczne, porcelana, szkło barmańskie, artykuły spożywcze, półprodukty, nowinki techniczne i oprogramowanie , produkty i usługi
w zakresie bezpieczeństwa i dostępu do pomieszczeń i budynków, rozwiązania automatyzacji procesów sprzedaży, komunikacji oraz
logistyki.

Szczegółowy program/lista wystawców/ atrakcje na www.gastro-hotel.pl

Wstęp na targi bezpłatny

od 12 lat
Wideo

Niedzielne uroczystości odpustowe ku czci św. Wojciecha w Gnieźnie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na kolobrzeg.naszemiasto.pl Nasze Miasto