MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Beata Szydło z wizytą wyborczą w Zębie. Mówiła i wydarzeniach na granicy

NOWE
Beata Szydło z wizytą wyborczą w Zębie. Mówiła i wydarzeniach na granicy

Poznajecie tego żużlowca Stali Gorzów? Od 7 czerwca to już jest pan Oskar

NOWE
Poznajecie tego żużlowca Stali Gorzów? Od 7 czerwca to już jest pan Oskar

Polecamy

Nowy Dragon Age z nowym tytułem i pierwszy gameplay

Nowy Dragon Age z nowym tytułem i pierwszy gameplay

Zupa owocowa jak u babci. Dodaj jeden składnik, a będzie pyszna jak deser

Zupa owocowa jak u babci. Dodaj jeden składnik, a będzie pyszna jak deser

Tego nie wiedzieliście o Dorocie Kamińskiej. Poznaj sekrety aktorki

Tego nie wiedzieliście o Dorocie Kamińskiej. Poznaj sekrety aktorki