MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je...
fot. JerzyGorecki (pixabay.com)

Wysyp kani w listopadzie. Te grzyby rosną na potęgę, ale łatwo o pomyłki. Sprawdź, jak rozpoznać czubajkę kanię i co z niej zrobić

Czubajki kanie

Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je jeść smażone, ale też suszyć, dodawać do jajecznicy, zup i innych potraw. Trzeba jednak uważać, by nie pomylić jej z niebezpiecznymi grzybami.

Zobacz również

Setki osób na koncercie Skolima nad Jeziorem Tarnobrzeskim. Byłaś, byłeś? [ZDJĘCIA]

Setki osób na koncercie Skolima nad Jeziorem Tarnobrzeskim. Byłaś, byłeś? [ZDJĘCIA]

Tomasz Bajerski po meczu Abramczyk Polonii Bydgoszcz w Poznaniu. Zobacz wideo

Tomasz Bajerski po meczu Abramczyk Polonii Bydgoszcz w Poznaniu. Zobacz wideo

Polecamy

Zupa owocowa jak u babci. Dodaj jeden składnik, a będzie pyszna jak deser

Zupa owocowa jak u babci. Dodaj jeden składnik, a będzie pyszna jak deser

Star Wars i dziwny Dziki Zachód, czyli czerwiec w Amazon Prime Gaming

Star Wars i dziwny Dziki Zachód, czyli czerwiec w Amazon Prime Gaming

Niemen kontra Niemen. To była trudna relacja córki z ojcem. Jak wyglądała?

Niemen kontra Niemen. To była trudna relacja córki z ojcem. Jak wyglądała?